duminică, 21 martie 2010

APILROM, apilarnil in stare naturala

PREZENTARE APILROM

APILROM este apilarnil natural, un triturat din larve de trantor, un produs apicol biologic activ obtinut prin extractia din fagurii ce contin larve de trantor. Apilarnilul astfel obtinut se amesteca cu miere si pastura proaspete obtinute prin triturarea fagurilor cu miere capacita, fiind in acelasi timp si medicament si supliment nutritiv. In continuare, amestecul de apilarnil-miere-pastura se va numi apilarnil.

Apilarnilul produs de noi este o combinatie de o parte apilarnil si 2 sau 4 parti miere si pastura in functie de recomandarea medicului curant, fiind in acest fel medicament, produs geriatric si energizant complex in stare naturala cu efecte benefice asupra intregului organism, fara efecte secundare, candidat la titlul de panaceu.

Cu o compoziţie deosebit de complexă de proteine, glucide, lipide, vitamine şi fitohormoni androgenici, aminoacizii esenţiali, săruri minerale şi oligoelemente, cu proprietăţi biostimulatoare asupra metabolismului, stimularea factorilor naturali de apărare a organismului prin continutul de imunomodulatoare.

Apilarnilul este un complex de substante naturale cu proprietati biostimulante si energetice asupra metabolismului general, retinandu-va atentia asupra unor proprietati certe cum sunt;

A. Produsul este un foarte bun agent antibiotic, antiseptic, antiviral, antifungic, biotrofic, vitalizant, psihotonic, tonifiant si potenteaza factorii naturali de aparare a organismului, a sistemului imunitar cu actiune stimulatoare, fiind posibil sa contribuie benefic dupa unele aprecieri din literatura de specialitate in afectiuni cum ar fi cancerul si SIDA.

B. Este un bun regulator al metabolismului corpului uman, un modificator de raspuns biologic (BRM). Actioneaza profilactic, dar si terapeutic in toate simtomele asociate procesului de imbatranire.

Ca energostimulant general si ca activator biologic are urmatoarele indicatii: in debilitate fizica generala, in astenii, in stari de denutritie, in convalescenta, post-operator, osteoporoza, pubertate intarziata, astenie sexuala, climacteriu, surmenaj fizic si intelectual, in imbatranirea prematura si exagerata, precum si in starile care necesita tonice si trofice generale.

Apilarnilul este recomandat in asociere cu miere ca aliment energizant pentru persoanele in varsta si copiii cu tulburari neuropsihomotorii, fiind indicat si la adolesceti dar cu mari precautii din cauza continutului sporit de hormoni.

Apilarnilul prin compozitia sa a demonstrat calitati deosebite de produs biologic activ, obtinandu-se rezultate incurajatoare in sechelele post infarctice si in cazurile de anghina pectorala, singur sau in combinatie cu produsele specifice bolilor de inima: Corinfar, Miofilin, Nitroglicerina etc. Actionand asupra procesului stimulator al circulatiei sangvine la nivelul
periferic, contribuie la amplificarea oxigenarii celulare si la marirea schimburilor nutritive.

lata de ce acest produs este indicat in cazul spasmelor arterelor coronariene si in cazul hipertensiunii arteriale esentiale (pe langa medicatia specifica cordului bolnav). Produsul stimuleaza absorbtia la nivelul tubului digestiv al persoanelor in varsta, datorita principiilor nutritive pe care le contine, compensand malnutritia. Administrat singur sau in combinatie cu medicatia specifica, a dat bune rezultate la batranii care prezinta un tranzit intestinal lent.

Durata tratamentului: Dupa indicatia medicului, tratamentul de intretinere se poate prelungi mai multe luni, dupa care se face o pauza de 30 zile.

C. un foarte bun agent antiseptic, antibiotic, antifungic si antiviral. La nivelul sistemului imunitar are actiune stimulatoare. Este considerat un modificator de raspuns biologic (BRM). un foarte bun agent antiseptic, antibiotic, antifungic si antiviral. La nivelul sistemului imunitar are actiune stimulatoare. Este considerat un modificator de raspuns biologic (BRM). un foarte bun agent antiseptic, antibiotic, antifungic si antiviral. La nivelul sistemului imunitar are actiune stimulatoare. Este considerat un modificator de raspuns biologic (BRM). un foarte bun agent antiseptic, antibiotic, antifungic si antiviral. La nivelul sistemului imunitar are actiune stimulatoare. Este considerat un modificator de raspuns biologic (BRM). un foarte bun agent antiseptic, antibiotic, antifungic si antiviral. La nivelul sistemului imunitar are actiune stimulatoare. Este considerat un modificator de raspuns biologic (BRM).In procesul de imbatranire actioneaza profilactic si terapeutic in toate simtomele asociate, cu efecte favorabile in terapeutica pediatrica in tratamentul gripei si al anorexiei post infectioase.

D. Prin continutul ridicat de laptisor de matca si a hormonilor de tip masculin creste perfomantele sportive si contribuie la (re)constructia de tesuturi, in special in dezvoltarea masei muschilor fara efecte privind testul antidoping.

E. Are un efect deosebit postoperator pentru pacientii operati. Se recomanda daca este posibil un tratament de cca. 10-15 zile inainte de opratie pentru a pregati organismul pentru momentul critic imediat dupa operatie cand tesuturile sectionate in timpul operatiei trebuie sa se refaca rapid, inclusiv plagi arse.

F. Pentru afectiuni hepatice, apilarnilul franeaza evolutia, impiedica cronicizarea, contribuie la normalizarea si accelerarea parametrilor functionali, iar perioada de convalescenta semnificativ scazuta.

G. Prezenta vitaminelor hidrosolubile din grupul B (B1, B2 = 0,739 g%) in compozitia apilarnilului permite tratamentul calvitiei si al acneei seboreice.

H. Apilarnilul şi-a demonstrat eficienţa timp de mii de ani în dinamica sexuală masculină şi feminină.

Factorii biostimulanti naturali continuti in apilarnil sunt bogati in precursori ai hormonilor sexuali.

Prin generarea de ATP creste energia sexuala datorita continutului in hormoni gonadotropici avand o actiune stimulatoare asupra glandelor sexuale.

Infertilitatea feminină, cît şi cea masculină, se pot vindeca în totalitate cu produse apicole, în primul rand cu apilarnil.

La barbati, apilarnilul poate fi utilizat in ejacularea precoce, in tulburarile de deficit al sexualizarii, in hipofertilitatea masculina, in TDS (tulburari de dinamica sexuala) cu componenta organica endocrina (androgenica), in stari carentiale sau dupa boli consumptive, dupa traume psihice majore etc. fiind util si in cazurile de sindroame psihonevrotice fara TDS (amelioreaza atentia, memoria, afectivitatea).

Apilarnilul/medicamentul este contraindicat in cazurile de hipertrofie de prostata, adenom sau carcinom de prostata, in hipercorticosuprarenalism, in afectiunile hipertonice, cardiovasculare, in insuficientele hepatorenale si anemiile feriprive.

Este considerat un foarte bun agent antiseptic, antibiotic, antifungic si antiviral. La nivelul sistemului imunitar are actiune stimulatoare. Este considerat un modificator de raspuns biologic (BRM). Este considerat un foarte bun agent antiseptic, antibiotic, antifungic si antiviral. La nivelul sistemului imunitar are actiune stimulatoare. Este considerat un modificator de raspuns biologic (BRM).
Apiterapia îl recomandă în eliminarea asteniilor sexuale, în special, la bărbaţi, pentru creşterea potenţei sau combaterea tulburărilor de dinamică sexuală masculină dar şi pentru încetinirea proceselor degenerative şi creşterea imunităţii, contra afecţiunilor hepatice, în recuperarea neuropsihomotorie, în combaterea depresiilor nervoase şi stărilor de anxietate. Pentru toate aceste afecţiuni, se utilizează 10g de apilarnil proaspăt, repartizate în doze zilnice de 0,8-1,0 g/zi. O cură cu apilarnil durează între 10 şi 15 zile.

La femei, apilarnilul poate fi utilizat in doze rationale in cazuri de hipogonadism, in pubertatea tardiva, in unele tulburari de libidou determinate de hiperestrogenism sau carenta de androgeni exogeni, ca si in sindromul premenstrual cu tulburari neurovegetative episodice. De asemenea, este suficient in menome-troragiile functionale, in unele cazuri de mastoze sau alte forme de mastopatii fara leziuni inflamatorii sau tumorale ale ovarelor si sanilor.

Apilarnilul potenteaza actiunea antiseptica, antifungica si antitrichomoniazica a medicamentelor chimice specifice si au un rol primordial in descongestionarea, cicatrizarea si regenerarea mucoasei vaginale si a colului uterin.

Apilarnilul mai este căutat şi pentru eficienţa sa în tratarea unor boli specific feminine, cum sînt chisturile ovariene şi fibroamele uterine: Pentru aceste cazuri, doza recomandată de către specialişti este mai mare: 2 g/zi, timp de 15 zile, pentru întreaga cură fiind necesare 30g de apilarnil proaspăt extras.
Pentru tratarea nodulilor mamari si ovarieni se amesteca 100g miere de albine curata, cu 50g Apilarnil si se iau zilnic cel putin 3 linguri. Se pot lua pana la maxim 100g zilnic. Acest tratament dureaza 3 luni. Se mai poate lua dimineata pe stomacul gol o lingura de polen.

PREZENTARE PRODUS


Produsul nostru se doreste a fi unul 100% natural, respectiv un produs cu o eficienta maxima ca o alternativa la produsele prelucrate sub diferite forme de pastile.

Apilarnilul livrat de noi se prezinta sub forma unei paste vascoase de culoare crem, in recipiente termoizolatoare din plastic cu gramaj determinat in general de cerere, costuri si necesitati pe termen mediu, la temperatura de –10, -20 grade celsius, introdus pentru transport intro incinta-ambalaj termoizolant din polistiren expandat pentru livrari individuale si izolate, sau in congelatoare de transport si livrate direct la domiciliu.

Livrarea se face prin curierat rapid.

MODUL DE PASTRARE

Dupa primire si fara nici o intarziere apilarnilul se va pune si se va pastra in congelatorul frigiderului.
Temperatura de conservare a produsului este de minus 5-20 grade celsius.

Manipularea cu ustensile metalice si pastrarea apilarnilului in recipente metalice sunt INTERZISE deoarece afecteaza calitatile curative ale produsului.

MODUL DE ADMINISTRARE

Se va avea in vedere concentratia dozei primite ce este insotita de un buletin in care se va preciza cantitatea de apilarnil ce este continut de pilda de o ligurita obisnuita (exclus din metal) care are un volum de cca. 4-5 cm3 (mililitru/cm3, adica a o mia parte dintr-un litru), va rezulta cantitatea de apilarnil necesar tratamentului.

In raport cu afectiunea ce trebuie tratata se va consulta obligatoriu medicul curant asupra cantitatii/dozei de apilarnil necesar zilnic si pentru intraga durata a tratamentului.

Deoarece produsul trebuie pastrat in congelator la –10, -20 grade celsius, este posibil ca administrarea la temperatura congelatorului sa afecteze zona deja sensibila a cailor respiratorii. In acest caz se recomanda amestecarea prealabila a dozei zilnice intro ceasca de apa aflata la temperatura camerei sau intro ceasca de ceai cu temperatura de maxim 37 grade celsius.

COSTUL PRODUSULUI

Costul produsului APILROM la destinatie se va compune dupa cum urmeaza;

1. Cost amestec apilarnil in miere denumit in continuare apilrom
2. Cost ambalaj (colet din recipient si cutie termoizolanta) care trebuie sa pastreze produsul la o temperatura de sub 0 grade celsius pana la destinatar.
3. Cost transport prin curierat rapid (in maxim 24 ore la destinatar).

Cost ambalaj si apilarnil este inclus in pret daca se utilizeaza cele din tabelul de mai jos. Daca se solicita ambalaje speciale, altele decat cele din tabelul de mai jos, costul ambalajului se calculeaza separat daca va fi cazul.
Ambalarea se face in recipiente din materiale plastice tip PET cu inchidere etansa avand urmatoarele volume, costuri si greutati uzuale ale produsului;

Produsul se livreaza in PET-uri de 1, 2 si 5 litri, in amestecurile;
Amestec tip M2 (o parte apilarnil si doua miere, recomandat pentru diabetici si eficient din punct de vedere financiar) la pretul de 70 lei pe litru.
Amestec tip M4 (o parte apilarnil si patru miere) la pretul de 50 lei pe litru.

NOTA; pentru comenzi speciale costul va corespunde cantitatii si amestecului tip comandat.
Livram apilarnilul si in amestecuri si cantitati personalizate la cerere.
Ambalarea produsului se va face in cutie din polistiren expandat pentru pastrarea produsului sub 0 grade celsius pana la destinatar. Ambalajul din polistiren se poate desface prin deteriorare completa deoarece este conceput doar pentru a proteja produsul pe durata transportului.

ATENTIE !

Va rugam sa comandati din timp (inainte de luna mai), deoarece cantitatea disponibila este limitata si este bine a se utiliza cat mai aproape de data recoltarii, recoltare care se face in lunile mai si iunie !

Dupa desfacerea coletului, recipientul se depoziteaza in congelatorul frigiderului pana la epuizarea continutului. Pentru utilizarea periodica (doua-patru saptamani) se pune in recipiente de 200-400 ml care se pastreaza in frigider.

Daca se doreste marirea raportului de apilarnil-miere, acest lucru se poate face prin adaugarea de miere in cantitatile dorite tinand cont de caracteristicile dozei livrate. Prin acest procedeu se mareste termenul de valabilitate a apilarnilului, mierea actionand ca consrvant, dar nu mai mult de o parte apilarnil si 9 miere.

Manipularea cu ustensile metalice si pastrarea apilarnilului in recipente metalice sunt INTERZISE deoarece afecteaza calitatile curative ale produsului.

Cost transport

La costul produsului se adauga costul transportatorului, respectiv a curieratului rapid.
Distanta in kilometri in Romania nu conteaza daca localitatea de destinatie se afla situata pe reteaua transportatorului, adica pe drumuri nationale sau/si judetene ce leaga orase si municipii sau se afla foarte aproape de reteaua transportatorului.
Greutatea maxima per colet este de maxim 40 kg.

Daca destinatia se afla in afara retelei de transport a transportatorului, se va plati suplimentar pentru fiecare kilometru parcurs in plus intrun sens (sate, resedinta de comuna, etc.).

NOTA;
Va recomandam sa ne solicitati in cazul in care credeti ca este necesar un cost estimativ al comenzii, cu atat mai mult daca este o comanda personalizata.
Pentru comenzile externe Romaniei, costurile transportului se vor stabili la momentul expeditiei, in conditiile in care expeditia este posibila si avem distribuitori zonali.

Incasarea contravalorii coletului/apilarnilului se face pe loc de catre curier.

Pentru comenzi anticipate ferme in doze ambalate in PET-uri, va rugam sa completati adresa si obligatoriu telefonul de contact.

Pentru a ne contacta, aveti la dispozitie; contul de e-mail; apilarnilcomenzi@yahoo.com
Sau/si telefonic pe dl. Stancu Ioan Nicolaie - compartiment comenzi si distributie
(+4)0723.382979

Pentru a va informa la nivel academic, va stam la dispozitie, la cerere, cu un text mai amplu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu